Svenska Kyrkan Växjö

10% rabatt på barnkläder och leksaker i Domkyrkocentrum, Butik Lilla torg.

Erbjudandet gäller vid uppvisande av Babycard.

Dopet kostar inget och ni väljer själva i vilken kyrka ni vill att dopet ska ske. Svenska kyrkan Växjö har 42 olika kyrkor och kapell att välja bland. Ofta finns ett församlingshem i anslutning till kyrkan. Det får ni gärna låna utan kostnad om ni vill ha en samling i samband med dopet för familj och vänner. I många församlingar lånar vi också ut dopklänning. Boka dop genom att ringa en församlingsexpedition via växeln 0470-70 48 00.

Svenska kyrkan Växjö erbjuder en rik och omfattande barnverksamhet med över 35 mötesplatser.

Från innerstad till yttersta landsbygden finns församlingshem med plats hela familjen. Som nybliven förälder får du en givande stund tillsammans med ditt barn. Det kostar inget att vara med, men ibland behöver du anmäla dig till gruppen. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/vaxjo.

Domkyrkocentrum ligger i nära anslutning till Växjö domkyrka. Med ingång från trädgården möts ni av Butik Lilla torg som säljer Faritrade-produkter med mera. Här finns ett stort utbud av kläder och leksaker som gör gott både ert barn och för andra. Välkommen att handla med 10 % rabatt mot uppvisande av Babycard!

Öppettider:
Tisdag-fredag 11-17
Lördag 11-14

Besök webbplatsen och hitta till våra 42 kyrkor.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Svenska Kyrkan Växjö