Natural Fit PT:s

Nystartade PT-Studion Natural Fit erbjuder alla Babycards medlemmar personlig träning till stamkundspris. 5 timmar, Endast 2495kr.

All träning sker enskilt i vår PT-studio i centrala Växjö.

Natural Fit PT:s största mål att du ska finna glädjen och nyttan med att komma igång med träningen eller ta dig som redan tränar ett steg till. Det är viktigt att du känner dig trygg och säker i din träning och att du bygger långsiktigt för att kroppen ska kunna utvecklas för att klara vardagens krav med både yrkes- och familjeliv.
Det innebär att den ska klara tunga, och inte alltid helt optimerade, lyft och rörelser. Därför jobbar vi mycket med funktionell 3D-träning som främst skiljer sig från traditionell styrketräning genom att vi bygger upp kroppen för att klara de vardagssituationer som du dagligen ställs inför, och inte för att enbart optimera den för att lyfta så tung skivstång eller hantel som möjligt. Målet är inte att bygga de största musklerna utan funktionell 3D-träning handlar om att bygga en stark kropp som är gjord för att användas alla dagar, hela året, inte bara på stranden.

Natural Fit drivs av rutinerade tränaren Daniel Evaldsson som själv varit aktiv idrottare och tränare i över 25 år. Han är internationellt licenserad personlig tränare och utbildad löptränare genom Svenska Friidrottsförbundet.
Träningen bedrivs utomhus samt på gymmet Actic vid Arenastaden i Växjö.

Välkommen att höra av dig för mer information.

Facebook: facebook.com/naturalfitsverige
Instagram: @evaldsson_pt #evaldssonpt


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Natural Fit PT:s