Kreativia

Med Babycardkortet får alla betalande barn en fri gipsfigur (från den röda hyllan) som man kan måla på plats eller ta med sig som den är!

Kreativia är en öppen keramik- och skaparverkstad som drivs av lärare och formgivare och erbjuder aktiviteter för varje åldersgrupp. Välj bland våra 400 olika keramik- och gipsfigurer att måla eller dekorera på annat sätt, måla tavlor eller skapa med lera som bränns i brännugn eller med färgglad lufttorkande lera.

Hur går det till?

Keramik kan målas med keramikfärg (som behöver lämnas kvar för bränning) eller med akrylfärg som man då kan ta med sig redan samma dag.

Önskar man måla med keramikfärg men har ingen möjlighet att hämta sitt alster efter bränning kan Kreativa skicka hem det mot fraktavgift.

Skapar man med keramiklera måste den stanna kvar för torkning och bränning, vilket sker inom 1-2 veckor. Därefter kan man antingen komma tillbaka och måla med akrylfärg (som kan tas hem direkt) eller med keramikfärg som bränns en gång till. Man kan även få sitt alster hemskickat direkt efter fösta bränningen om man önskar dekorera och pynta det hemma.

PRIS

Vi har en studioavgift på 65 kr per pysslande person plus priset för föremålet som man väljer att jobba med. Priskategorierna markeras med olika färger och du ser dem tydligt på hyllkanterna. I vissa av aktiviteterna ingår studioavgift. Studioavgiften täcker färg, bränning, handledning, samt service.

Droppa in eller boka plats och tid om ni är fler! Åker ni långt, ring oss innan för att försäkra er att plats garanteras när ni kommer. Plats kan endast garanteras till betalande gäster.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Kreativia