HälsoNöjd

Vill du hitta tillbaka till din hälsa genom att lära dig om din kvinnliga kropps hormoner & hur dessa påverkar dig? Medlemmar i BabyCard har två rabatter att välja mellan!

Kostrådgivning för kvinnors hormonella hälsa med fokus på matfrihet, kroppspositivitet & näring! För kvinnor som upplever symtom så som kraftig mensvärk, PMS, hormonell acne, humörsvängningar, magproblem och andra tecken på hormonell obalans. Jag jobbar med kost, sömn, rörelse & stresshantering för att skapa en helhetssyn på en kvinnas hälsa så att hon kan leva ett fantastiskt liv så fritt från symtom som möjligt!

Första erbjudandet:
20% Rabatt på din första bokning av ”Kvinnlig Coachning, en träff”!
En rådgivning för dig som tampas med symtom på hormonella obalanser. Tillsammans pratar vi om symtomen du upplever, vad deras orsaker kan vara & hur du skulle kunna förbättra dem. Du får ett dokument innehållande:

- Dina symtom & deras möjliga orsaker
- Livsmedel som du bör fokusera på
- Möjliga kosttillskott
- & Livsstilsförändringar som skulle gynna din hormonella hälsa .
Samt en PDF som heter ”Mild Nutrition – Matfrihet & Hälsa”. Denna innehåller riktlinjer i hur du kan förhålla dig till hälsosam mat utan att begränsa vad du äter.

Jag lär dig om din menstruationscykel & hur dess växlande hormoner påverkar dig inte bara fysiskt, utan även psykiskt.

Andra erbjudandet:
600 kr rabatt på min långtidscoachning ”Kvinnlig Coachning, 6 mån, 12 träffar”!
För dig som vill ha coachning hela vägen. Du får både PDF:en ”Mild Nutrition – Matfrihet & Hälsa” & dokumentet innehållande

- Ditt Fokus (exklusivt för 6 mån coachning)
- Dina symtom & deras möjliga orsaker
- Livsmedel som du bör fokusera på
- Möjliga kosttillskott
- & Livsstilsförändringar som skulle gynna din hormonella hälsa .
Ditt fokus är en steg för steg approach som är anpassad efter ditt liv & vad som du känner att du kan inkludera i din vardag just nu.
Så att förändringen blir en vana & så att det inte känns överväldigande.

Tillsammans ser vi till att du får den kunskap som du förtjänar att ha om din kvinnliga kropp & vad du kan göra själv för att påverka dess hälsa!   Visa rabattkod Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard