Mias Stillness - Hälsa från hjärtat

Favoriten är en behandling som man kan säga är en blandning av alla behandlingar. Jag har upptäckt att det ibland behövs lite av varje för att lösa ett problem. Denna passar dig som behöver komma ner i varv och är spänd och har smärta i rygg, nacke, axlar och armar.

Vi börjar med en kraniosakral behandling där klienten ligger på rygg på bänken med kläderna på. Jag kommer att hålla i huvudet och med små små rörelser så kommer du ner i varv och jag kan känna efter om det finns spänningar eller låsningar nånstans.
Sedan så får klienten ta av sig på överkroppen och lägga sig på mage på bänken. Med hjälp av massage, medicinsk laser och siliconkoppor så masserar jag lös spänningar och knutar som klienten har.

Om det är ett problem som klienten har gått med under en längre tid så får man räkna med att det kan krävas 1-3 behandlingar för ett hållbart resultat.
Jag är en problemlösare och har ganska hårda nypor när det behövs så jag brukar kunna få till det mesta och de flesta skuldror och ryggar.

Varje klient får med sig tips på egenvård för att hålla igång lymfsystemet som bland annat tar hand om slaggprodukter samt olika rörelse och stretchövningar för ett hållbart resultat.

Pris med Babycard 500 kr (ord pris 700 kr)

Varmt välkommen att BOKA DIN TID

Läs mer på min hemsida www.miasstillness.se

Jag som driver denna klinik heter Mia Henningsson. Hos oss får du hjälp att hitta hälsan både inifrån och ut och varje behandling kan skräddarsys efter just dina behov. Jag arbetar med flera olika sorters behandlingar och dessutom med kostråd, kosttillskott som är blodtestbaserade.

Dom behandlingar som finns att välja på är:
- Kraniosakral behandling
- Medicinsk laserbehandling för: smärttillstånd, inflammationer mm
- Reiki healing
- Lymfdränage med hjälp av medicinsk laser
- Ljusterapirum
- Skräddarsydd behandling med kraniosakral behandling för att utröna vad det finns för problem i kroppen samt balansera upp och släppa spänningar. Därefter följer behandling med medicinsk laser, massage, koppningsmassage.

Se beskrivningar av behandlingarna på hemsidan samt en egen flik för er anslutna till Babycard.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard