Strong & Healthy Insideout

10% rabatt på alla behandlingar för medlemmar. Gäller en gång per person och tillfälle.

När huden är dåligt syresatt är det första steget mot hudens åldrande samt är grogrund för celluliter. Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är huvudsakliga orsaker till uppkomsten av celluliter. Ett överbelastat lymfsystem spär på uppkomsten av celluliter och åderbråck. Den förtätade fettväven som också bildas på vissa partier på kroppen, gör att hud och bindväv växer ihop och bildar en hård fettkaka (fibros), tex ”tjurnacke”, ”gäddhäng” ”ridbyxlår”.

Lymfflödesmassagen gör så att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Detta medför att svullnader, värk, infektioner, trötthet och extra vätskeansamlingar i kroppen minskar. Massagen sätter igång vårt lugn & ro system och bidrar till ett bättre immunförsvar. Minskar på celluliter, åderbråck, förbättrar tarmfunktion och ger mer energi.

Koppning är mycket effektiv och enkel metod att reducera uppkomsten av celluliter då de förbättrar cirkulationen, löser upp bindväv, rensar ut slaggprodukter samtidigt som den skalar av döda hudceller, huden blir smidigare och fastare i formen samt så lättar de på spänd muskulatur. Med koppningen kan man i samband med lymfflödesmassagen göra behandlingen mer effektiv då undertrycket i koppan drar till sig vätskan och lättar på den förtätade bindväven.

Redan efter första behandlingen kan klienten känna sig mycket lättare i kroppen eftersom vätska, toxiner och fett försvinner från kroppen via urinen. Celluliter reduceras eller försvinner på sikt, huden blir slätare och åderbråck som också är en överbelastning av lymfsystemet kan ljusna och göra mindre ont. Du får även med dig instruktioner och ett egenmassageblad så du kan underhålla ditt lymfsystem mellan behandlingarna.

Boka tex Lymfflödesmassage 75 minuter (cellulitkoppning)

Behandlare: Eva Demburg – Strong & Healthy InsideOut
Lokal: Torsbygatan 36, Farsta
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Strong & Healthy Insideout