Talking Wellness

KBT-terapi. 50% rabatt på det inledande samtalet.

Känner du dig stressad och vill göra en förändring i ditt liv?

Många av oss upplever att det kan vara svårt att få ihop allt inför den stundande sommaren och semestern. Alla måsten och borden, långa to-do listor, aktiviteter, dina och andras förväntningar. Kanske känner du dig trött, orolig, lättirriterad eller har svårt att koncentrera dig? Stressen påverkar oss på så många olika sätt.

Genom terapin har du möjlighet att lära dig nya färdigheter att hantera jobbiga tankar och känslor och leva ”här och nu.” Att acceptera de tankar och känslor som finns och fortsätta vara närvarande. Att hitta en riktning mot det som är viktigt och värdefullt för dig. Och agera utifrån det. Göra sånt som vidgar och berikar livet på sikt.

Det har visat sig att många upplever sig blivit hjälpa av KBT.

En session är 50 minuter och man brukar i regel gå en gång i veckan under en tidsbegränsad period. Hur många sessioner som behövs är individuellt.

Jag har en omfattande klinisk erfarenhet sedan 2007 i uppdrag att möta människor för terapeutiska samtal. Jag jobbar ofta med stress, men även inom områden som relationer, anhörigfrågor, ångest, sorg och kris.

Välkommen att höra av dig!Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard