SF Kids Play

2 månader kostnadsfritt för nya kunder till SF Kids.

Välkommen till vår spännande, glädjefyllda och magiska värld!

Hos SF Kids Play är alla välkomna, men barnen är alltid hedersgäster. Därför har vi valt att designa tjänsten så att det ska vara enkelt att navigera, även för de minsta. Men eftersom vuxna ibland måste få bestämma har vi skapat några smarta föräldrakontroller.

FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET Klicka här!

SF Kids Play – en playtjänst bara för barn

Med SF Kids Play kan hela familjen njuta av hundratals timmar film och serier. Här hittar ni allt från klassiker till spännande nyheter men även inspiration till rörelseglädje i vardagen via våra träningsvideos samt böcker som du kan läsa och/eller lyssna på. Den enkla och lekfulla designen gör det lätt att navigera, även för de yngsta. Tjänsten har off-line läge som gör innehållet tillgängligt även under resor, och smarta föräldrakontroller ger dig som förälder möjlighet att påverka tittandet. SF Kids Play är en trygg, rolig och barnvänlig app och finns idag på dator, mobil, surfplatta och Apple TV. Tjänsten finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard