Nextory

Nextory – ditt digitala bibliotek av eböcker och ljudböcker. Just nu bjuder vi dig på 30 dagars gratis abonnemang hos Nextory.

Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Nextory.Hos Nextory kan du läsa eller lyssna på tusentals eböcker eller ljudböcker i din iPhone eller iPad. Du behöver inte tänka på att ladda ned boken till iTunes utan kan lyssna direkt i Nextorys app, både on och offline. Genom att ladda ned appen kan du söka upp den bok du vill ha på din iPhone och börja läsa eller lyssna direkt. För dig som är förälder och kämpar med att få ditt barn att somna, ta hjälp av godnattsagan som får barn att somna på ett nästan magiskt sätt. Bland Nextorys digitala bibliotek hittar du favoriter som Kaninen Som Så Gärna Ville Somna, finns att laddas ned direkt ingår i ljudböcker för barn. Med Nextorys familjeabonnemang kan du välja en ny godnattsaga att lyssna varje kväll samtidigt som du kan skapa en stund för dig själv.

För att läsa mer om Nextorys digitala bibliotek av eböcker och ljudböcker läs mer på: www.nextory.se

För att ta del av vårt erbjudande följ stegen nedan.

1. Ange koden: Babycard1
2. Skapa ett konto med din mejladress och välj ett lösenord.
3. Ladda ner Nextorys app, lyssna och läs i din smartphone eller surfplatta.

Registrera dig här!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard