Mixx Travel

Utöver vår boka tidigt rabatt på upptill 1200:- per/person inför 2020 erbjuder vi er ytterligare 250:- rabatt med koden: baby250.

Mixx Travel är en resebyrå med stor kapacitet. Du hittar oss på Hyllie Allé 13 B i Malmö. Vi har funnits sedan 2009, och har sedan dess haft många glada och nöjda resenärer.

Vårt sommarprogram består primärt av resor till Turkiets sydkust, som vi allt eftersom har blivit specialister på att arrangera resor till, utöver det erbjuder vi även resor till Nordcypern, Istanbul, och området runt Izmir. Vi har även golfresor till Belek och Kusadasi i Turkiet.

Hos oss är det mesta möjligt, och vi strävar efter att kunna skräddarsy en resa som passar perfekt för just dina önskemål och behov.

Familjen är i centrum, och det är viktigt för oss att det finns plats till både barn och vuxna på våra destinationer. Vi menar att det ska vara möjligt att låta barnen springa, leka och plaska i poolen, medan de vuxna ska kunna vila och slappna av under semestern. En stor del av våra hotell är designade till familjer med barn, och de flesta har många aktiviteter anpassade för barn, till exempel vattenrutschbanor, lekplatser och lekrum.

Varje år skickar vi tusentals förväntansfulla turister på sitt livs semester, och många av våra gäster återvänder till oss, år efter år. Letar ni efter en resa där solen lyser, stranden är vacker, vattenlandet är roligt eller en semester med det kulturella inslaget så har vi resan till er.

Vår ambition är att ge våra kunder "mycket mer semester för pengarna"!
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
baby250


➡ Gå till Mixx Travel