Göta Energi

Föräldrarabatt hos Göta Energi!

För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du registrerar dig via formuläret på vår hemsida. 500 kr skickas ut via sms efter 14 dagar. Smsen är giltiga i 3 månader.

Teckna elavtal hos Göta Energi och få en värdecheck på 500 kr att fylla upp kylskåpet med. Det prisvärda elavtalet El till inköpspris är ett rörligt avtal utan påslag på elpriset, som ger dig pengar över till annat! Elen kommer från förnybar vattenkraft och du bidrar till WaterAids viktiga arbete i fattiga länder.
 

  • 500 kr att handla för på Pressbyrån, Shell/7-eleven, Coop, Hemköp, Willys, 7-eleven , City Gross, Matrebellerna och Direkten
  • El till inköpspris – ett riktigt förmånligt rörligt elavtal
  • Fördelsprodukten Rent vatten & Priskollen – kostnadsfritt första månaden
  • Prisgaranti – Göta Energi kompenserar dig om du inte sänker dina elkostnader gentemot din tidigare elleverantörs rörliga avtal
  • Gäller endast nya kunder och att elen inte ingår i hyran
 
Ta del av erbjudandet

Om Göta Energi
Göta Energi är en av de snabbast växande aktörerna på den svenska elmarknaden. Ett framåt elbolag som utmanar elbranschen genom enkla elavtal, låga priser och fördelar för dig som kund. Med deras prisgaranti och 100% Nöjd-garanti får du fria avtalsbyten från rörligt pris, snabb service av deras prisbelönta kundservice och hjälp med allt praktiskt kring elen när du flyttar. Göta Energis vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard