Elite Hotels of Sweden

Bo med 20% rabatt*

Kom och bo extra förmånligt hos oss med hela 20% rabatt! Elite Hotels erbjuder dig som medlem i Babycard ett härligt avbrott från vardagen. Koppla av i en bekväm hotellsäng, ta sovmorgon och vakna upp till en energigivande frukostbuffé.

Vi driver anrika hotell och restauranger av hög klass, centralt belägna i svenska städer. Även våra nybyggda, moderna hotell ska förmedla en upplevelse av tradition och flärd.

Genom våra medarbetares personliga engagemang och kunskap värnar vi om kvalitet och tradition på hotell och restauranger. En stor del av Elite Hotels of Sweden är gastropub-kedjan The Bishops Arms, som finns på de flesta av våra hotell. The Bishops Arms erbjuder marknadens bredaste utbud av öl och whisky samt serverar mat av högsta kvalitet.

*20 % rabatt gäller på hotellrum under helger och lov. Erbjudandet gäller hela 2019. Rabatten ges på gällande dagspris i mån av plats och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. För fullständiga bokningsregler se elite.se.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard