Barnens Hinderbana

Barnens Hinderbana – få rabatt med Babycard.

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2005 tom 2013) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. Över 40 000 barn i 35 olika städer har de senaste tre åren sprungit banan och utmanade oss hittills.

Vi har fått 4,9 av 5 stjärnor från över 500 recensioner på Facebook, riktigt kul tycker både vi och barnen, därför besöker vi i år många nya städer för att fler ska få kunna ta del av upplevelsen.

Inför varje år uppdaterar vi banan med flera nya roliga hinder och så har vi även gjort till 2019. Banan är mer utmanande och roligare än någonsin, men sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Sedan 2016 har vi totalt samlat in över 500 000 kronor till välgörande ändamål som kommer barn till gagn. Under 2019 går insamlingen till Barndiabetesfonden. Sverige har världens näst högsta frekvens av diabetes hos barn, insjuknandet i typ 1 diabetes har stigit till över 900 barn om året i Sverige. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar.

När ni bokar startplats kan välja att skänka 40 kr som går oavkortat till Barndiabetesfonden. På hemsidan kan man löpande och live hur mycket pengar som har samlats in.

Mer information och bokning av startplatser hittar ni här: www.barnenshinderbana.se

TURNÉPLAN 2019
 

  • Göteborg, söndag 12 maj
  • Malmö, söndag 26 maj
  • Stockholm – Åkersberga, lördag 15 juni
  • Västerås, söndag 11 augusti
  • Stockholm – Stora Mossen, söndag 8 september

Ålder: 6-14 år

Deltagaravgift: 340 kronor (få 15% rabatt med Babycard)

I priset ingår en startplats, armband, diplom och autografer.

Anmälan till tävlingen och mer information finns på: www.barnenshinderbana.se

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard