Du Vinner - Reiki

Laddar dina batterier, tar bort spänningar och lindrar stress och oro. 20% rabatt på ordinarie pris vid bokning av en Reikibehandling, gäller även för distansbehandling.

Lugn, djupavslappnande healing som hittar dit den behövs bäst. Laddar dina batterier, tar bort spänningar och lindrar stress och oro. Vill Du prova? Innehavare av BabyCard får en exklusiv rabatt på Reikibehandlingar hos Du Vinner! 20% rabatt på ordinarie pris vid bokning av en Reikibehandling, gäller även för distansbehandling.

Boka HÄR

Reiki och samtal i lugn miljö i Roslagen

Jag heter Karolina Kaplan och driver företaget Du Vinner, där jag erbjuder Reikihealing, Intuitiv vägledning och Regressionsbehandlingar. Jag håller även kurser i Reiki 1 och 2, både på distans och i min lokal i Bergshamra Bygdegård. På tisdagar finns jag på Andrummet i centrala Norrtälje.

Välkommen att boka tid via min hemsida www.duvinner.nu

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Läs gärna mer om mig och om Reiki på min hemsida!Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-08-30
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard