Du Vinner - Reiki

Trött och sliten? Med BabyCard får du 20% rabatt på Reikihealing hos Du Vinner - Reiki och Samtal!

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Erbjudandet gäller på Reikibehandling hos Du Vinner - Reiki och Samtal till och med 31 januari 2020

Boka HÄR

Reiki och samtal i lugn miljö i Roslagen

Välkommen! Jag heter Karolina Kaplan och är diplomerad i Reiki II, jag är även utbildad Beteendevetare med lång erfarenhet av att bemöta människor i svåra situationer i livet. Jag erbjuder Reiki-behandlingar och även en stressreducerande behandling med kombinerad healing och samtal.

Min mottagning finns i Bergshamra bygdegård som ligger ett par mil söder om Norrtälje. Det går bussar hit från Norrtälje och Åkersberga (SL-Buss 620, hållplats Bergshamraviken), tar du bilen hit så har vi gratis parkering precis vid huset. Jag erbjuder även Reiki på distans för dig som inte kan ta dig till mig av olika anledningar, det är lika effektivt som en behandling på plats. Kontakta mig om du har frågor på karolina@duvinner.nu

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Läs gärna mer om mig och om Reiki på min hemsida!Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-01-31
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard