Lilla Pilatesstudion

10% på kurserna Mamma/Baby Pilates Grund- och fortsättningskurs!

Ange koden babycard10 vid bokning.
Begränsat antal rabatterade platser - så först till kvarn!

Boka här!

En modern Pilates- och Garudastudio i centrala Malmö

Lilla Pilatesstudion är en modern pilates- och Garudastudio i centrala Malmö. Vi hjälper dig att bygga upp din fysiska hälsa och ditt välmående i en rogivande och inspirerande miljö. Kunskap, kvalitet och positiv energi är nyckelord som ligger till grund för all träning vi erbjuder dig.

Hos oss blir du stark och smidig och lär dig återfå din naturliga kroppshållning och andning. Vi optimerar träningen så att den passar just dig. Ni hittar oss i våra nya lokaler på Skeppsbron 11.

På Lilla Pilatesstudion kan du träna matwork, barre och i våra pilatesmaskiner, stability chair, cadillac och reformer. Vi är fullutrustade inom pilates. Vi har privatträning, duos och gruppträning. Ett särskilt program är framtaget för gravida och nyblivna mammor.

Som nybliven mamma behöver du varsam, rehabiliterande träning och återhämtning samt en mysig stund med din bebis där ni kan träffa andra mammor och bebisar. Under kursens gång hjälper vi dig att återfå kontakten med dina djupa muskler och arbetar mycket med stabilisering och energigivande rörelser. Vi kan även hjälpa dig med vanliga problem som kvarstått eller uppstått efter graviditet, såsom delning av de raka magmusklerna, inkontinens och foglossning.

Efter eventuellt kejsarsnitt kan du även få mer specifik träning samt rehabilitering för att läka ordentligt. Efter du har varit på efterkontroll hos din läkare finns det inget hinder att börja träna hos oss oavsett förlossningsform.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard