Cimbrishälsan - Atlaskotan

10% rabatt på första besöket på Klassisk Massage, Värmemassage, Vibrationsmassage, Bowenterapi.

Cimbrishälsan startades i Simrishamn men finns både på Ribersborg i Malmö på Ola Hanssonsgatan 8 och i Simrishamn på Storgatan 19 i Centrum.

Terapeuterna ägnar sig åt behandlingar mestadels för hälsa och välbefinnande men vi erbjuder även en del skönhetsbehandlingar.

För besvär med snedbelastningar, ständig huvudvärk/migrän, yrsel och en del ryggproblem relaterat till nacken har vi ett koncept som kommer från Schweiz som heter AtlanTotec. Kliniken är certifierad för att utföra atlasbehandingar.
Metoden har utbildade terapeuter i Schweiz, Tyskland, Österrike, Italien, Slovenien, Spanien och Australien där över 200.000 personer behandlats.

För besvär med tajt bindväv, dålig cirkulation och spända muskler har vi vår värmemassage som är för dig som vill ha en smärtfri och effektiv behandling.

För besvär med muskulatur och cirkulation har vi klassisk massage med triggerpunktsbehandling som delvis kan vara smärtsam vid omfattande spänningar.

Bowenterapi för dig som vill ha en djupt avslappnande och korrigerande behandling. Helt smärtfri!

Maderoterapi för dig med dålig cirkulation och fettdepåer/celluliter som behöver avhjälpas.

www.cimbrishalsan.se
Cimbrishälsan på Facebook

www.atlaskotan.net
Atlaskotan Malmö på Facebook

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard