Rätt Zon

Vill du må bättre & uppnå balans i livet. 150kr kr rabatt på lymfmassage (ord pris 950:-). 100k kr rabatt på Zonterapi (ord pris 650:-).

Varmt välkommen till mig. Jag heter Therese Sucksdorff Djerf och jag är utbildad Zonterapeut/Reflexolog på Axelssons Gymnastiska Institut och diplomerad massör, Svenska Hälsoteamet i Karlstad.

För att uppnå balans i livet!!

Vill du må bättre eller få bättre hälsa och är nyfiken på zonterapi /reflexologi och lymfmassage?

Zonterapi / reflexologi är en behandlingsform där jag behandlar fötterna genom att trycka och massera på olika punkter som gör att kroppen kan börja läka sig själv. Du kan bla få hjälp med huvudvärk, migrän, mensvärk, magproblem, sömnproblem, oro, stress mm. Behandlingen har en lugnande effekt som bidrar till att skapa harmoni.

Lymfmassage är också ett bra alternativ för att förbättra din hälsa. När lymfsystemet är ”trögt” och inte fungerar optimalt kan inte kroppen ta hand om och transportera bort bla gifter och slaggprodukter, vilket påverkar bla blodcirkulationen och immunförsvaret. Resultatet blir att vi kan få olika symtom som gör att vi känner oss trötta, ha sömnproblem, samlar vätska, får lättare infektioner, värk mm.

Lymfmassage & Zonterapi / reflexologi passar Alla eftersom den är lugn och avslappnande, med vissa undantag pga sjukdomstillstånd.

För mer information läs här

Boka direkt
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard