Friskvård & Massage Hagby

Erbjudande vid uppvisande av Babycard – 60 min Aromamassage 480 kr.

Släpp stressen och pressen för en stund och unna dig en härlig spabehandling som hjälper dig att varva ner!
Det här är en mjuk och skön massage som verkar rogivande och som minskar på stress och spänningar både fysiskt och mentalt. Den minskar stelheten i musklerna och ökar cirkulationen. Oljorna påverkar dig positivt mentalt sett även via doftsinnet.
Jag väljer här, efter samråd med dig, ut lämpliga oljor som är bra just för DIG beroende på vad din kropp och ditt sinne behöver just för tillfället. Jag använder oljor från Young Living, 100 % rena från växtriket, inga tillsatser.

Friskvård & Massage Hagby
Jag som driver Friskvård & Massage Hagby heter Ingela Thuresson och jag är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Medicinsk Aromaterapeut, Taktil massör, Spamassör, Lymfmassör och Lymfolog(holistisk lymfterapeut). Går just nu även en utbildning till Stresscoach och blir klar med den i mars 2019.


Övriga behandlingar till reducerade priser just nu för alla Babycardmedlemmar:

Lymfmassage 60 min – 550 kr
Lymfmassagen utförs på hela kroppen både på framsidan och baksidan och man stimulerar här lymfsystemet med lätta strykningar och cirkulära pumpande rörelser i lymfans riktning. När man är gravid, har stress i kroppen m m fungerar inte lymfsystemet så bra och man kan få svullnader, ofta vara sjuk, känna myrkrypningar, få hudproblem, känna smärta m m. Det här är en fantastisk massagebehandling som ger en lättnad både kroppsligt och mentalt!

Taktil massage 60 min – 550 kr
En mjuk och följsam beröringsmassage som ökar lugn-och-ro hormonet oxytocin i kroppen. Här släpper man verkligen på spänningar och stress! En fantastisk massage!

Jag har min mottagning i en attefallsstuga på tomten i Hagby 2 mil söder om Kalmar(15 min bilresa från Kalmar).

Varmt välkommen!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard