Friskis&Svettis i Kalmar

Två erbjudande från Friskis&Svettis i Kalmar!

Erbjudande alternativ 1:

Köp ett 10-klippkort så bjuder vi på 5 extra klipp, 790 kr (värde 395 kr).

Erbjudande alternativ 2:

Köp ett:
6 mån Allkort 1895 kr (ord pris 2395 kr)
6 mån gym eller gruppträning 1695 kr (ord 2195 kr)

Medlemskap 120 kr/kalenderår tillkommer på alla kort.

_ _ _ _ _ _ _

Friskis&Svettis Kalmar har ett brett utbud av träning och möjlighet att träna dygnet runt. Hos oss hittar du allt ifrån yoga till högintensiv träning, step, spinning och indoor walking. Vi har ett stort och välutrustat gym. Vi har även mamma/bebis pass samt pass för lite äldre barn och barnpassning.

Välkomna in så berättar vi mer!

_ _ _ _ _ _ _

Vår pass för barn/barnfamiljer

Familj

Lekfullt för 2–6-åringar och vuxna tillsammans

Familj är rolig och medryckande träning för barn 2–6 år och vuxna tillsammans. Fokus ligger på att röra sig och ha kul tillsammans, den grundmotoriska träningen kommer på köpet. Familj uppmuntrar barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse.

Smyga som en detektiv. Hoppa som en känguru. På Familj får barnens fantasi vara en del av upplevelsen. Tillsammans gör ni lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen. Passet bygger, precis som Jympan, på enkelhet och glädje.

Första gången? Kom och lek loss!

Knatte

Lekfullt för 4–6-åringar på egen hand

Knatte är rolig och medryckande träning för barn 4–6 år. Fokus ligger på att röra sig och ha kul, den grundmotoriska träningen kommer på köpet. Knatte uppmuntrar barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse.

Smyga som en detektiv. Hoppa som en känguru. På Knatte får barnens fantasi vara en del av upplevelsen. Passet bygger på lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen. Passet bygger, precis som Jympan, på enkelhet och glädje.

På Knatte stärker barnen sitt självförtroende eftersom de kör passet utan sina föräldrar.

Första gången? Det är bara att leka loss på egen hand!Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×