Gestaltterapeut Ina Nissen

Parterapi 1200:-, 50% rabatt på första träffen. Enskilda klienter 850:-, 50 % rabatt på första träffen.

Gestaltterapi är en humanistisk, existentiell och relationsbaserad terapiform. Människan ses i sin helhet som kropp, psyke, tankar, förnimmelser och själ i ett ständigt pågående samspel med sin omgivning. Vi blir till i relation med andra.

Många tror, och kanske förväntar sig, att de väntade och även efterlängtade händelserna i livet ska passera enkelt och smärtfritt. Det kan vara byte av skola, att få barn, separation, dödsfall, ny partner, arbetslöshet… händelser som tillhör livets gång helt enkelt. De flesta av oss kanske inte tänker på dem som kriser. Alla människor kommer någon gång i sitt liv att uppleva en kris och då kan det behövas professionellt stöd. Många klarar sig med stöd från familj och vänner.

De flesta tänker att parrelationen sköter sig själv eftersom den bygger på kärlek. Ändå fastnar vi – ibland utan att veta varför – i destruktiva beteenden i våra nära relationer. I parterapin undersöker vi saker som tillit, hur ni är tillsammans, vad var och en av er tar med sig in till relationen etc. När ni bryr er om varandra och verkligen vågar öppna upp för det som är svårt, eller till och med smärtsamt, öppnas en möjlighet att mötas på ett nytt sätt. En djupare utveckling av ert förhållande kan börja gro. Jag handleder på svenska och engelska.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard