Dynamiska Samtal

Workshop i medvetet & medkännande föräldraskap den 22/9. Pris 210 kr (ord pris 250 kr).

Våra barn är det värdefullaste vi har – och att få barn är en av våra viktigaste och mest utvecklande livserfarenheter! Samtidigt utmanas vi som allra mest – och är som allra sårbarast – i vår föräldraroll. På denna workshop får du verktyg och stöd i att bli mer medveten och medkännande med dig själv i ditt föräldraskap. Med dessa verktyg kommer du att få mer närvaro, öppenhet och tålamod i mötet med ditt barn, samt en mer välmående och avstressad föräldratid.

I workshopen kommer att ingå:
- Delande (sharing) med andra föräldrar om hur ni har det med er själva och era barn. (Du är inte ensam om dina känslor!)
- Övningar i självomsorg och självmedkänsla samt i medveten närvaro (mindfulness) och känslohantering.
- Teori och samtal om väsentliga ämnen, som t ex anknytning och gränssättning:

Vad har vi själva med oss från vår uppväxt och vår livserfarenhet? Vad är våra mönster – på gott och ont? Vad önskar vi skapa i mötet med våra barn, och hur kan vi möjliggöra det? Hur kan stress och motstånd vändas till mjuk medvetenhet och acceptans?

Plats: Yogastudion Omegahälsan, Planteringsvägen 198, Helsingborg.
Datum: 22/9
Tid: kl 10-12
Pris 250 kr; rabatt om medlem i Babycard: 210 kr

Anmälan senast den 19/9 till Anna Rypi, anna@dynamiskasamtal.se
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag heter Anna Rypi och är doktor i socialpsykologi vid Lunds universitet, samtalsterapeut med inriktning på compassionfokuserad (CFT) och psykodynamisk terapi (PDT). Jag guidar även mindfulness samt yoga, och inspireras av ett existentiellt perspektiv i terapin.

Vår terapimottagning ligger i ett lugnt och trevligt område centralt beläget i Helsingborg (nära Kopparmölleplatsen, med 15 min. gångavstånd till Helsingborg C).

Varmt välkommen att höra av dig via epost eller telefon!Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard