Barnens Hinderbana

Barnens Hinderbana i Helsingborg 16 augusti – få rabatt med Babycard.Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2006 tom 2014) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet.

Sedan 2016 har vi genomfört över 50 lopp i 40 olika städer i Sverige. Mer är 50 000 barn har sprungit banan och utmanat oss hittills. Nu är vi laddade för en ny turné och hoppas era barn kommer och utmanar oss i sommar!

Vi har fått 4,9 av 5 stjärnor från över 500 recensioner på Facebook, riktigt kul tycker både vi och barnen.

Vi har flera nya överraskningar under 2020, banan kommer att vara bättre och roligare än någonsin, MEN sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Sedan 2016 har vi totalt samlat in över 500 000 kronor till välgörande ändamål som kommer barn till gagn. Under 2020 går insamlingen till Barndiabetesfonden. Sverige har världens näst högsta frekvens av diabetes hos barn, insjuknandet i typ 1 diabetes har stigit till över 900 barn om året i Sverige. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga, bota eller lindra diabetes hos barn och ungdomar.

När ni bokar startplats kan välja att skänka 40 kr som går oavkortat till Barndiabetesfonden. På hemsidan kan man löpande och live hur mycket pengar som har samlats in.

Mer information och bokning av startplatser hittar ni här: www.barnenshinderbana.se

TURNÉPLAN 2020

  • Kristianstad, 3 maj
  • Stockholm, Skarpnäck Sportfält, 24 maj
  • Helsingborg, 15-16 augusti
  • Stockholm Upplands Väsby – Vilundavallen 23 augusti
  • Göteborg – september TBD

Ålder: 6-14 år
Deltagaravgift: 340 kronor (Just nu Early Bird pris 295 kr).
I priset ingår en startplats, armband, diplom och autografer.

Anmälan till tävlingen och mer information finns på: www.barnenshinderbana.se


Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-08-16
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard