Primus Juridik

Första kontakten med Primus Juridik är alltid kostnadsfri för att du i lugn och ro skall kunna beskriva ditt problem för oss.

Därefter ger vi dig som medlem i Babycard en kort beskrivning av rättsläget. Efter detta kan du välja om du vill anlita Primus Juridik eller ej. Primus Juridik hanterar bl.a. frågor inom familjerätt, arvsrätt, konsumenträtt. Vid kontakt med oss uppge att du är medlem hos Babycard för att erhålla en förmånlig prisbild.

Primus Juridik är en juridisk firma som stationerad i Sundsvall, med inriktning mot flera rättsområden exempelvis:

FAMILJERÄTT
Du kan vända dig till Primus Juridik gällande samboavtal och äktenskapsförord. Primus Juridik hjälper dig även vid bodelning och vårdnadsfrågor.

ARVSRÄTT
Många frågor av juridiks karaktär uppstår i samband med livets slut. Primus Juridik hjälper dig med testamente och bouppteckning.

KONSUMENTRÄTT
Som konsument har du både rättigheter och skyldigheter vid händelse av en tvist med ett företag vid köp av vara eller tjänst. Vi på Primus Juridik hjälper dig att förstå och hävda din rätt som konsument.  

FAST PRIS
I många fall speciellt gällande avtal av olika slag kan vi erbjuda ett fast pris.  Hör alltid med Primus Juridik först.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Primus Juridik