XL Bygg Norrby Trä

20% på färg och 10% på övrigt sortiment.

(Erbjudandet gäller vid uppvisande av Babycard. Gäller inte redan rabatterande priser eller kampanjer.)

Oavsett om våra kunder bygger ett hem, en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma, så skapar de något bestående. Något som skapar glädje och nytta för andra människor. Det gillar vi. Vi på XL-BYGG strävar efter att vara en naturlig och självklar del av våra kunders byggprojekt. I varje möte, varje tanke och varje handling gör vi allt för att vi tillsammans ska bli ännu lite bättre och ha ännu roligare. Varje dag. Tack för att vi får hjälpa till!

Vi vill göra våra kunder ännu bättre

Vi strävar efter att vara en naturlig del av kundernas byggprojekt - oavsett om de är proffsbyggare eller hemmafixare. Inte bara med rätt produkter till rätt priser. Vi vill vara med från början till slut och göra allt för att de ska lyckas med det de bygger.

Utan våra kunder är vi ingenting

XL-BYGG är Sveriges största bygghandelskedja. Det är vi stolta över. Men framförallt är vi stolta över att både proffsbyggare och gör-det-självare väljer att låta oss vara en del av deras byggprojekt och arbetslag. Att vi får vara med er hela vägen, i alla delar av byggprocessen. Det är ju det som gjort att vi blivit störst. Utan våra kunder hade vi inte varit det.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till XL Bygg Norrby Trä