Svenska Livräddningssällskapet Göteborg

10% på våra kurser i Hjärt-lungräddning (HLR) till barn och vuxna. Kommande kurstillfällen: Tisdag 13/4 HLR barn och vuxen, kombinerad utbildning kl 17.00-20.00. Tisdag 27/4 HLR barn med instruktör kl 16.00-20.00.

Lär dig rädda liv! Gå en Hjärt-lungräddningsutbildning.
Vi har kurser i HLR till både barn och vuxna. Inga förkunskaper krävs. 10% för dig med Babycard.

Välkommen med en anmälan!
_ _ _ _ _ _ _

Kursbeskrivning

Varje år drabbas ca 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp. Med tidig HLR kan du rädda liv!

Utbildningen består i huvudsak av praktisk träning och efter genomgången kurs erhålls ett kompetenskort. Inga förkunskaper krävs. Tidsåtgång 2 timmar.

Alla våra utbildare är diplomerade och utbildningarna är certifierade av HLR-Rådet.

Barn-HLR grundkurs
I grundkursen Barn-HLR lär du dig hur du gör hjärt-lungräddning på barn under ett år, samt på ett större barn, upp till pubertetsåldern. Du lär dig också hur du ska göra om ett barn satt i halsen.

Deltagaren får lära sig att utföra:

  • HLR för barn 0 år till pubertet
  • Åtgärder vid luftvägsstopp


Vuxen-HLR med hjärtstartare
Deltagare skall efter genomgången kurs känna igen medvetslöshet, andnings- och hjärtstopp samt kunna genomföra hjärt-lungräddning.

Deltagare i vuxen-HLR får lära sig att utföra:

  • HLR
  • Använda en hjärtstartare
  • Åtgärder vid luftvägsstopp

_ _ _ _ _ _ _

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell idéburen förening som har funnits i över 175 år. Vi arbetar för att alla ska ges möjlighet att lära sig att simma och bli vattensäkra. Vi anordnar simskolor för barn och vuxna i de flesta simhallar i Göteborg och likaså sim- och livräddningskurser för simkunniga elever både inomhus och utomhus i hav och sjöar. Vi utbildar också simlärare och poollivräddare samt ger kurser i Hjärt-lungräddning med hjärtstartare och Första hjälpen. På vårt egna bad, Sörredsbadet finns en flytvästdepå med seglar- och räddningsvästar att låna.

Vi har kunskapen för att lära dig och dina barn säkerhet i, vid och på vatten och is för att undvika olyckor och hjälpa till om olyckan är framme.

Vår nollvision är noll drunknade. All verksamhet vi gör, gör vi för att bidra till den visionen. I vårt arbete med nollvisionen bemannar vi med Livräddare på strand med syftet att förhindra drunkningsolyckor.
 Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2021-04-30
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Svenska Livräddningssällskapet Göteborg