Svenska Livräddningssällskapet Göteborg

Intensivsimskola vecka 7 - finns platser kvar. 10% rabatt på avgiften med Babycard!

Intensivsimskola
Ålder: Från 5 år
Plats: Sörredsbadet.
Period: v 7 (måndag - fredag)

Välkommen med en anmälan till www.slsgoteborg.se
För mer information, kontakta oss på: info@slsgoteborg.se

Om vår verksamhet:
Svenska Livräddningssällskapet Göteborg är en ideell idéburen förening som har funnits i över 175 år. Vi arbetar för att alla ska ges möjlighet att lära sig att simma och bli vattensäkra. Vi anordnar simskolor för barn och vuxna i de flesta simhallar i Göteborg och likaså sim- och livräddningskurser utomhus i hav och sjöar. Vi utbildar också simlärare och poollivräddare samt ger kurser i Hjärt-lungräddning och Första hjälpen. På vårt egna bad, Sörredsbadet finns en flytvästdepå med seglar- och räddningsvästar att låna.

Vi har kunskapen för att lära dig och dina barn säkerhet i, vid och på vatten och is för att undvika olyckor och hjälpa till om olyckan är framme.

Vår nollvision är noll drunknade. All verksamhet vi gör, gör vi för att bidra till den visionen. I vårt arbete med nollvisionen bemannar vi med Livräddare på strand med syftet att förhindra drunkningsolyckor. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Svenska Livräddningssällskapet Göteborg