Ringbutiken

Går ni i giftastankar? Kom till oss!

Sedan 2000 har Ringbutiken varit en av Göteborgs främsta Juvelerare. Vår stil defineras av banbrytande design och glamurösa kollektioner. Våra vigselringar och diamantringar förkroppsligar förfining, energi och intellekt. Våra ikoniska kollektioner eftertraktas av fashionistas och style-setters på grund av deras unika prägel och varaktiga skönhet. Med slanka linjer och konkava kurvor, samtliga guldringar definerar CHIC och KÄRLEK, som är symbolisk med Ringbutikens kvalitet och hantverk.

Våra skapelser förenar diamanter och färglada ädelstenar i djärv design som parar Europeisk elegans med exotiska influenser. Vi använder certifierade briljanter med alla olika fattningsformer, bländande i Ringbutikens legendariska förlovningsringar, vigselringar och andra utsökta skapelser som uttalar personlig identitet.

Efter många år i branchen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap och kan därför erbjuda våra kunder en förstklassig service när det kommer till att få en drömring förverkligad. Kanske har just ni en speciell ring i åtanke eller samlat på er bilder på ringar som inspirerat just er. Tveka då inte att höra av er till oss via telefon, mail eller varför inte komma förbi på ett besök hos oss på Linnégatan 28 i Göteborg.

Vi kan tillsammans med er skapa något helt unikt till en av marknadens bästa pris.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Ringbutiken