Psykologpartners

Vi finns här för dig om du upplever särskild stress eller oro.

Under den här särskilda perioden i samhället kan många uppleva nya utmaningar av stress, ångest eller oro. Det kan gälla för parrelationer, familjer men även för enskilda individer.

Vi har lång erfarenhet att jobba med stress, oro och ångest och kan hjälpa dig direkt.

Du väljer själv om du vill få hjälp via något av våra kontor eller online via vår sajt kbtonline.se. Vi följer Folkhälsomyndighetens uppmaningar och direktiv och säkerställer ett säkert sätt att träffas på.

Vi arbetar med vetenskapligt utprövade metoder, vilket också gäller våra internetbehandlingsprogram där vi tillsammans med olika universitet i landet utvärderat alla våra olika internetbehandlingsprogram

Kontakta oss. Vi ser till att du snabbt får hjälp.

Vi hjälper dig där du är.

Vi är legitimerade psykologer med legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. För att du ska vara trygg med att de metoder vi tillämpar är bevisat effektiva och leder till långsiktigt hållbara resultat.

Psykologpartners drivs av värme, kunskap, utveckling, mod och erbjuder spetskompetens i psykologi. Vi finns på sju orter över hela Sverige och även online. Vi har gedigen kunskap och erfarenhet som vi byggt under 20 år.

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Psykologpartners