Naturum Getterön

Upptäck naturen med barnen! I naturen får barnen fantastiska upplevelser samtidigt som de kopplar av, rör på sig och umgås med.

Upptäck naturen med barnen! I naturen får barnen fantastiska upplevelser samtidigt som de kopplar av, rör på sig och kanske umgås med föräldrar eller andra vuxna.

Kom till naturum Getterön, ett av Nordeuropas fågelrikaste områden, och bekanta dig med fåglarnas spännande värld. Reservatet erbjuder spännande fågelskådning året runt. Vår och höst rastar omkring 170 olika arter här.

Under vintern kan du från första parkett i vårt kafé få se både smådopping och den färggranna kungsfiskaren.

Ibland lyfter fåglarna i stora flockar och en orolig stämning lägger sig över området. Det betyder att en havsörn eller pilgrimsfalk är på jakt. Försommarens fågelkonsert är också en upplevelse. Låna kikare och fågelbok på naturum och ge dig ut på upptäcktsfärd. Tack vare fina gömslen i det täta vasshavet kan du studera fåglarnas färger, former och beteenden på nära håll utan att störa fåglarna. I fågelutställningen lär du dig mera om fågellivet.

Håll utkik efter aktiviteter för barn och nyfikna vuxna på naturum. Välkommen med på upptäcktsfärd i naturen!

För mer information om naturum Getterön samt aktuella öppettider se www.naturumgetteron.se.

Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Naturum Getterön