Mölnlycke Yoga & Meditation Center

20% på barnyoga, mamma-bebisyoga och gravidyoga.

Välkommen att må bra tillsammans med oss!

Vår intention är att erbjuda dig en skön och trygg miljö att utvecklas i, med hjälp av kunniga lärare/instruktörer med hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du hittar något i vårt stora utbud som passar dig.

Tillsammans med dig vill vi öka din livskraft, ditt välbefinnande och hälsa. Vi vill att du ska känna dig tryggare, smidigare och starkare i dig själv och det viktigaste av allt att du ska få kontakt med din inre viskande röst igen. Varmt välkommen att se vad yogan kan göra för dig!

Lotta & Martina

- - - - - - - - - - - - - -

20% rabatt på Mamma-bebis-Yoga

När en ny bebis kommit in i vårt liv behöver vi lära känna oss själva och vår kropp på ett nytt sätt. Genom att öva medveten närvaro i kropp och sinne så kan du bli mer uppmärksam på hur du belastar din kropp när du t.ex. bär din bebis eller hur du reagerar när din bebis gråter. Yogan är fokuserad på dig som förälder och bebis är med på sina villkor. Bebis kan sova, matas, byta blöja och givetvis tröstas inne i salen.

- - - - - - - - - - - - - -

20% rabatt på Gravidyoga

Att må bra under graviditeten ökar möjligheterna till ett välmående barn och en bra start på föräldraskapet. Mammans välbefinnande har en direkt påverkan på fostret och kan ha stor betydelse för barnet under uppväxten och hela vägen upp i vuxen ålder.

Det är viktigt att du förbereder dig inför förlossningen och det kommande föräldraskapet genom att skänka lugn och harmoni till kropp och sinne, det ger goda förutsättningar för en bra förlossning och bästa starten för dig och din bebis. En stressad mamma som inte mår bra är inte en gynnsam start för ett litet barn, detta är en period att lägga tid och fokus på att må så bra som möjligt.

20% rabatt på Barnyoga
Barnyogan får barnen röra på sig, vara kreativa och lära sig enkla verktyg som de kan använda sig av i vardagen. Detta med hjälp av spännande och magiska yogasagor i en tillåtande atmosfär där barnens välbefinnande ökar genom att de får leka, lära, lyssna och vara precis som de är.
Barnen upptäcker olika spännande saker under sin vandring på den magiska yogamattan. Grodan Grodis är alltid med som en yogakompis som ger beröm och verktyg i och under yogapasset.

Barnen lär sig den sköna andningen och avslappning som gör så mycket gott för dem. Framför allt har de en magiskt underbar och rolig stund tillsammans med Lenis.

Yogan är fokuserad på dig som förälder. Din bebis är med på sina villkor. Vi övar medveten närvaro i kropp och sinne så.

Till våra olika kurser på hemsidan
Direkt till priser
Direkt till bokning
Till vår fb-sida

Kontakt Lotta
0761-685352
lotta@yogameditationcenter.se

Kontakt Martina
0704-308855
martina@yogameditationcenter.se


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Mölnlycke Yoga & Meditation Center