MiniYogiGbg

Pre/postnatal yogakurser med 10% rabatt.

Många kvinnor börjar ju utöva yoga när de blir gravida eller nyss fått barn. Fördelar är många och yogan bidrar bl a till att landa i kroppen, förberedda sig inför förlossningen och utmaningarna föräldraskapet innebär, komma igång med träningen, få en mysig stund tillsammans med sin bebis och träffa andra blivande/nyblivna mammor som ofta bor i samma område. Alla är välkomna att delta utifrån egen förmåga och dagsform!

Ange ”Babycard” vid din bokning.


MiniYogiGbg är en liten och personlig verksamhet som grundades 2016 och drivs av Maëva Begon. Utgångspunkten är välmående, rörelseglädje och respekt för sig själv och andra. Undervisning sker i små grupper där varje person (barn som vuxen) deltar utifrån egna förutsättningar och dagsform.

Det erbjuds yogaklasser för barn, familjer, blivande och nyblivna mammor med sina bebisar, Föda Utan Rädsla profylaxkurser och baby massage kurser. Undervisning sker på olika ställen i Göteborg med omnejd.

Mer information finns på hemsidan. Vid frågor eller funderingar, skicka gärna ett mejl.

Anmälan är bindande och sker via mejl.. Ange "babycard" vid anmälan för att få ta del av aktuellt erbjudande.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till MiniYogiGbg