Körkortsspecialisten

20% på alla utbildningar som genomförs 1/1-31/3-2019.

Kan bokas fr.o.m november.

Körkort underlättar vardagen otroligt mycket när man har barn och familj vare sig man har egen bil eller väljer att vara med i en bilpool.

Och visst vill du åka säkert när du har dina guldklimpar med i bilen?

Vi är största trafikskolan i Västsverige och har varit verksamma här i drygt 20 år och för att kunna hålla den positionen måste vi hela tiden vässa oss och göra vårt bästa för våra kunder.

Så vi kan erbjuda er en riktigt bra och kvalitativ utbildning på både bil, MC och släp.

Viktigt att tänka på när man ska ta körkort –

Man vill gärna ha sitt körkort NU när man väl bestämt sig för att ta det, så funkar vi i samhället idag. Allt ska gå fort och vi vill inte gärna vänta.

Och du kan ta ditt körkort ganska fort genom att t ex välja en intensivutbildning. Det kräver att du är ”ledig” under de två eller tre veckor kursen pågår och uppkörning brukar bokas ca en månad efter kursen för att dels hinna köra halkkörning, övningsköra lite mer hemma eller på skolan samt att körningen hinner integreras i dig.

Har du inte fullt lika bråttom fungerar den traditionella utbildningen alldeles utmärkt.

Du varvar då körning på trafikskolan med övningskörning hemma om du har möjlighet. Vi lägger upp en plan tillsammans i början på din utbildning så du har ett mål att jobba mot = när du vill ha ditt körkort.

Det är viktigt att planera sitt körkort och gärna låta det ta lite tid då det även ska passa in i ens ofta redan fulla kalender. Och som vi sa i början – man vill ju vara en bra och säker förare för både familjens och sina medtrafikanters skull.

OBS! Tänk på att ansöka om körkortstillstånd så snart som möjligt och det gör du på www.transportstyrelsen.se. Körkortstillstånd behöver du både för att övningsköra hemma och på trafikskolan.

Mer information finns på vår hemsida www.kkspec.se eller ring oss på 031-778 06 06 för Göteborg, 031-88 58 80 för Mölnlycke och 0300-150 06 för Kungsbacka.

Välkommen att ta ditt körkort hos oss, vi kommer att ta väl hand om dig!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Körkortsspecialisten