Hagabadet

Just nu rabatterat pris på våra kurser och behandlingar för gravida. Välj mellan avslappnande vattenyoga, gravidyoga eller vattengymnastik för gravid på alla våra 3 klubbar. Eller passa på och njut av en avslappnande gravidmassage.

Stark, glad och gravid
På Hagabadet har vi skapat en unik möjlighet att ta hand om dig som gravid och ditt barn i magen. Det här är din tid i livet att ge dig själv det du behöver för att må bra. Graviditet är tufft för kroppen, och hos oss finner du kurser, träning och behandlingar – allt anpassat för dig som blivande mamman.

I trygga händer hos oss
Våra terapeuter och instruktörer har utbildning i vad som gäller för gravida, med de speciella krav som ställs, och våra program för gravida är säkerställda av barnmorska och sjukgymnast.

Träning för dig som är gravid
För dig som väntar barn anordnar Hagabadet speciella kurser så att du ska kunna förbereda dig och kunna slappna av före, efter och under förlossningen. I alla våra gravidkurser ingår alltid tillgång till spa.

Just nu! Extra bra pris på kurser och behandlingar
Just nu får du som är medlem på Babycard samma pris som Hagabadets medlemmar på våra kurser och behandlingar för gravida. Välj mellan avslappnande vattenyoga, gravidyoga eller vattengymnastik för gravid på alla våra 3 klubbar. Eller passa på och njut av en avslappnande gravidmassage. Hör av dig till info@hagabadet.se och uppge Babycard för att ta del av erbjudandet.

Gäller ej dig som redan är medlem på HagabadetTillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Hagabadet