Göteborgs naturhistoriska museum

Få 20% på ett helt köp i museets populära butik! Besök vårt kafé och få en kaffe vid köp av en lunch mot uppvisande av ditt Babycard.

Är du redo att upptäcka naturen? Eller letar du efter en unik present? Museibutiken erbjuder ett brett sortiment kopplat till djur och natur. Här finns till exempel miljöcertifierade, pedagogiska leksaker, luppar och upptäckar-kit. Roliga och lärorika barnböcker, snygga djurprints, kluriga spel och pussel och såklart, en mängd olika mjukdjur – så du kan hitta din favorit.

Museibutiken på Göteborgs naturhistoriska museum arbetar för att produkterna vi säljer ska ha producerats med hänsyn till natur och människa.
Många av våra leverantörer arbetar efter ett hållbarhetstänk.

Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle på ordinarie priser. Giltigt under hela 2020.

En familjeklassiker sedan 1833!
Göteborgs naturhistoriska museum är ett av Göteborgs äldsta museum som ligger vackert beläget i parkområdet Slottsskogen. Museet är ett populärt besöksmål för alla åldrar! Här kan du upptäcka naturens mångfald på nära håll. I museets utställningar fascinerar, förutom den bevarade sekelskiftmiljön – mängden och variationen av djur. Strosa omkring och se allt från små, små insekter till stora däggdjur som tigrar, björnar, en elefant och världens enda monterade blåval.

Fri entré för alla!

God och EKO-smart fika
Ta en paus och slå er ned för en god fika på återöppnade Café Malmska valen. Här kan du njuta av goda sallader, värmande soppor, klassiska köttbullar och massor med gott att fika på! Mot uppvisande av Babycard så ingår en kaffe vid köp av en lunch. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Göteborgs naturhistoriska museum