Göteborgs Flyttstäd

10% rabatt vid bokning av flyttstäd.

Vi är den professionella städfirman som utför din flyttstädning. Vi på Göteborgs Flyttstäd ser till att både du och nästa bostadsgäst blir nöjda!

En flytt innebär mycket arbete för dig och du har fullt upp med att packa ner, sedan packa upp och inte minst komma i ordning i din nya bostad. Att dessutom behöva flyttstäda är ett stressmoment i sig. Detta kan vi hjälpa dig med så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen på din nya bostad.

Överlåt flyttstädningen åt oss
En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv en det är ett arbete som kräver mycket tid och energi från dig. Göteborgs Flyttstäd kan hjälpa dig med detta! Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Götebors Flyttstäd ser till att:
- Du slipper tänka på städningen
- Rätt person blir nöjd med resultatet
- Städningen alltid blir godkänd


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Göteborgs Flyttstäd