Genki - Bollebygds gym

Tjolahopp och välkommen till Genki i Bollebygd!

Vi är ett gym som satsar stort på att du ska trivas bättre än bäst. Hos oss finner du bland annat en lättsam och avslappnad stämning med lite smått galen personal. Förutom det så hittar du även fria vikter, träningsmaskiner, gruppträningspass, bastu, och personlig träning. Vi har valt och satsa stort på att alla ska känna sig hemma hos oss. Vi har 1500m2 gym med 72 gruppträningspass per vecka. Allt från yoga, cycling, bodypump, mamma-barn-träning och mycket mer. Trots att vi är så tokiga fick vi äran att bli utnämnda till årets gym 2017.

Vi erbjuder även spa och massage för dig som vill koppla av från vardagen. Vi har öppet alla dagar i veckan 04-24 och du har alltid 40 dagar öppet köp när du vill testa träna hos oss.

Hos oss har du alltid tillgång till fri parkering, barnpassning och hög dos av kunskap i receptionen då vi alla står som licensierade personliga tränare.

Varmt välkomna in till oss!

Linkedin
Facebook
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Genki - Bollebygds gym