Din Klinik

På barnavårdscentralen, Din Klinik i Göteborg möter du specialistsjuksköterskor samt barnläkare. Vi erbjuder ett BVC med god service & tillgänglighet på ditt barns och dina villkor.På barnavårdscentralen, Din Klinik i Göteborg möter du specialistsjuksköterskor samt barnläkare. Vi samverkar med barnmorskor inom mödrahälsovården och på BB samt socialtjänst, barnomsorg, skolhälsovård, dietister och barnsjukvård i Göteborg. I nära samarbete med BVC-psykologen arbetar vi för att främja psykisk hälsa och förebygga ohälsa hos föräldrar och småbarnsfamiljer.

Vi erbjuder ett BVC med god service & tillgänglighet på ditt barns och dina villkor. Vi följer barnet från födsel till skolstart och ansvarar för små barns hälsa. Vi erbjuder telefonrådgivning för sjuka barn och kring allt som rör ditt barns hälsa och utveckling. På barnavårdcentralen får du och ditt barn alltid träffa samma distriktssköterskor och läkare Detta skapar kontinuerlitet och in sin följd trygghet. Ni som förälder erbjuds också stöd i föräldrarollen.Målsättningen är, att tillsammans med dig, främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

På Din Kliniks BVC erbjuder vi hembesök efter hemkomst från förlossningen, när adoptivbarn kommer till Sverige samt till nyinflyttade familjer i Göteborg. Hos oss utförs riktade hälsoundersökningar samt vaccinationer som följer barnhälsovårdens basprogram och vi erbjuder föräldragrupper.

Alla besök på barnavårdscentralen är gratis.

Grunden för ditt barns hälsa läggs under de fem första levnadsåren. Under den tiden finns vi på BVC, Familjecentralen Draken Johanneberg i Göteborg nära till hands.Familjecentralen är en mötesplats för blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år – att leka, träffas och få stöd. Tillsammans med barnavårdscentralen finns en öppen förskola och en socialtjänst under ett och samma tak. Mer information och öppettider finner du på Familjecentralen Draken.

Vi hälsar dig och ditt barn välkommen till oss!

Ring eller maila för mer information och tidsbeställning!
bvc@dinklinik.se
Telefon: 031-44 11 88


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Din Klinik