Shine By Thomasine

Samtalsterapi (enskilt eller par) och Coaching ca. 1 timme. 100 kr rabatt på första besöket för alla medlemmar hos Babycard.

Välkommen till Shine By Thomasine
Jag heter Tina Thomasine Börjesson och är Specialistsjuksköterska Samtalsterapeut och Coach.
Som Specialistsjuksköterska har jag bl.a. lång erfarenhet av att arbeta med ofrivillig barnlöshet, IVF, och med barn och föräldrar på neonatal och BB.

Att längta efter barn, att vänta barn och föräldrarollen påverkar oss på olika sätt, både enskilt och som par. Jag är van av att möta människor i livets alla skeden och vet att det ligger en stor kraft och hjälp att få sätta ord på alla de känslor man bär på och som tar energi. Här får du/ni hjälp att hitta ny kraft och nytt hopp i det som du/ni funderar på och utmanas i.

Kanske är det så att du befinner dig på en plats i livet där du vill utvecklas och ta nya steg. Coaching är en fantastisk möjlighet till personlig utveckling. Här hittar du dina styrkor och får träna på att hitta strategier för att nå dit du önskar.

Läs gärna mer på hemsidan www.shinebythomasine.se

Korta väntetider. Varmt Välkommen att boka tid!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Shine By Thomasine