Vi upplever just nu problem med appen till Babycard. Vänligen ladda ner appen på nytt för att åtgärda problemet.

×

Flow of Shree

Gravidyoga - Kursstart 7 Mars 2019

Gravidyoga - Kursstart 7 Mars 2019
10% rabatt för medlemmar
Att yoga under sin graviditet ger en fantastisk möjlighet att skapa närvaro, välmående och vitalitet både för dig och din ofödda bebis! Med en trygg, välanpassad och mjuk yoga, bjuds du in till att stärka, slappna av och jorda kropp och sinne under graviditet och inför förlossning. Vi övar asanas (yogapositioner), andningsövningar, mantras och mudras i harmoniskt tempo för att du och din bebis ska få en så holistisk och positiv upplevelse som möjligt med användningsbara verktyg, även utanför yogamattan.

Torsdagar 17.00-18.30 - Start 7 Mars 2019

Kursen består av åtta tillfällen. Klassen på torsdagen den 25 April kommer vara förlossningsförberedande och då är din partner välkommen att följa med! Mer info kommer. Anmälan är bindande, men inte personlig.

Pris: 1500 kr

Välkommen med din anmälan! För frågor och bokning: anahi@flowofshree.com

---------------------------------------------------

Postnatal Yoga - Mamma och Bebis
Erbjudande 10% rabatt för medlemmar

Kursstart tisdagen den 12 Mars 10.15- 11.00

Denna klass är till för dig som nybliven mamma och din bebis. Mjuka men stärkande yoga-och andningsövningar som utförs tillsammans med din bebis, ger också ett fint tillfälle att djupare lära känna varandra och stärka banden mellan er. Den här klassen erbjuder anpassade övningar som, efter graviditet & förlossning och under amningsperiod och mycket bärande av bebis, hjälper kroppen att återhämta sig med närande övningar, stärkande/vitaliserande rörelser och vila.

Tisdagar 10.15-11.00, 12 Mars 2019 - 16 April 2019

Plats: Bäckgatan 16, Nunas lokaler i Munkenhuset

Pris: 850 kr

Bokning: anahi@flowofshree.comTillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard