To Live Din familjära träningsstudio: Mamma Hjärta Träning

Mamma-PT 450 kr.

Våra kunder är familjer. Mest mammor & gravida. För att kvinnohälsa inte ska bli en stor klassfråga erbjuder vi just nu:
Mamma-PT 1h för endast 450 kr
OBS! Gäller både gravida + mammor med äldre barn.

För att bruka erbjudandet måste kod anges i bokningsmailet:
Kod: Mamma-PT2019

OBS!
(För redan bokade PT-timmar gäller ej kampanjkoden)

Maila: jennie@tolive.se för att boka ditt pass redan idag.Mamma Hjärta Träning är en träningsstudio grundat av företaget To Live by Jennie Jensen. Företaget grundas i ordet helhetshälsa, hälsa för alla människor. Träningsstudion hittar ni i Västerås. Mamma & Gravidträning är vår stora specialité, men vi hjälper även till med nybörjarträning, personlig träning och kost.

Våra vanligaste kurser:
MammaNyförlöst - Kursen för dig som vill stärka upp din bål/bäckenbotten och kunna ta med din bebis under träningspassen.
MammaRun - Förberedande löpkurs för dig som vill komma igång med löpträningen igen efter graviditet och förlossning.
MammaBebis - I den här kursen är fokus att träna hela kroppen, med träning som kan utföras hemma och du använder din bebis som vikt!
MammaGravid - Kursen för alla gravida och som känner att ni behöver hjälp. Vad får vi träna? Vad ska vi tänka på gällande bålträning?

Våra vanligaste tjänster:
Personlig träning - Träning som anpassas specifikt för just dig och dina behov samt förutsättningar. Nybörjarträning, crossfit eller viktresa spelar ingen roll!
Personlig träning MammaMage - Här får du själv träna MammaMage-träning, i din egna takt, där vi utgår 100% från där du och din kropp är just nu.
Personlig träning Gravid - Träning anpassad för dig som är gravid. Hur ofta vill du träna? Vad behöver du stärka upp för en lättare förlossning? Vi hjälper dig!

Tisdagsgruppen/Gruppträning - För dig som vill komma igång med träningen men vill träna i en liten grupp och trygg miljö. Här kommer vi att träna hela kroppen, men även prata om varför vi tränar och vad det ger oss. Vi går genom olika träningsformer och tekniker.

Vi som jobbar här är:
Jennie är lic. personlig tränare, dip. hälsocoach samt certifierad MammaMage-tränare m. flertal tilläggsutbildningar inom MammaMage.
Erik är lic. personlig tränare samt utbildad crossfit-tränare.


Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard