Medvind profylax

10% rabatt på privat Föda Utan Rädsla-kurs med dig som har babycard!

Föda Utan Rädsla - confident birth
Att förbereda sig, en profylaxkurs, gör skillnad oavsett om du är orolig eller inte inför förlossningen, om du är omföderska eller förstföderska.

Föda Utan Rädsla är en kurs som förbereder den födande och ev. partner med teori om förlossningen och effektiva och konkreta verktyg att använda när förlossningen startar. Stort fokus ligger på stödpersonens roll så att denne känner sig trygg i att "trygga" sin födande.

Ni får med er tips och övningar på massage, andning, avslappning, naturlig smärtlindring, förlossningsförlopp, informerat val, förlossningsbrev, första tiden efter förlossningen med mera. Som par känner ni er tryggare, lugnare och ni vet vad ni kan göra för den födande under förlossningen. Ni blir ett team!

Doula - förlossningsstöd för kvinnan och hennes partner
Som doula ger jag er stöd och information före, under och efter förlossningen. Under förlossningen finns jag med som stöd för den födande och hennes eventuella partner. Mitt jobb är att stötta er för att få fram era egna resurser för en så stärkande och positiv förlossningsupplevelse som möjligt.

För mer information se medvindenkoping.se.
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard