Kolarbyn Eco Lodge

Bo i kolarkoja, barnet bor gratis (ord pris: 1250kr, nu 1000kr).

Välj ett av alternativen nedan. Går ej att kombinera.

Bo i kolarkoja, barnet bor gratis (ord pris: 1250kr, nu 1000kr).

Kolarpaket: Bo i kolarkoja (minst 1 vuxen och 2 barn eller 2 vuxna och ett barn) få ett tillval gratis (frukost, bastu, kanot, sovsäck gäller efter tillgång) Rabatt: 85-200kr rabatt).

Är du medlem i STF? Du är du även 50kr rabatt per natt och medlem!

I Kolarbyn finns varken elektricitet eller rinnande vatten. Här somnar du gott framför den sprakande eldstaden och vaknar upp till vacker fågelsång. Tystnad, vildmark och spännande skogsupplevelser finns bara ett par timmar från storstadens myller.

Vandrarhemmet är en samling kolarkojor mitt i granskogen. Här finns tolv kolarkojor med två britsar försedda med uppblåsbart liggunderlag och fårskinnsfällar. Alla kolarkojor har vedeldad kamin och du hugger själv din egen ved och kan plocka blåbär direkt på taket.

I området finns goda möjligheter för friluftsliv och fina fiskesjöar (kontakta oss för info om fiskekort), grillplatser och härliga vandringsleder. Vandrarhemmet är en logianläggning byggd av naturmaterial. En del av intäkterna som kommer in till STF Kolarbyn Eco-lodge går direkt till bevarande av natur och kulturvärden i form av olika projekt. Ett besök på vandrarhemmet blir en spännande och mysig naturupplevelse för både stora och små.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard