Joy4living AB

15% rabatt på Homestyling och Inredningshjälp!

Ska du sälja din bostad eller är i behov av inredningshjälp så är du varmt välkommen att kontakta mig.
Jag åtar mig allt från hela projekt till hjälp med val av fina detaljer som passar till just ditt hem.

Homestyling
Fler spekulanter, snabbare köpbeslut och ett högre försäljningspris är målet med homestyling. Attraktiva bilder som förmedlar er bostad på bästa sätt och en bra och tilltalande känsla vid visning är viktiga faktorer för att attrahera så många spekulanter som möjligt. Jag hjälper er utifrån ert hems möjligheter och kvaliteter att lyfta fram de bästa egenskaperna i er bostad. Genom att rensa bort, flytta om och lägga till skapar vi en välkomnande, neutral och trivsam miljö.

Inredningshjälp
Vi mår bra av att ha det fint omkring oss och att känna oss tillfreds med den miljö vi bor i. Varje hus och hem har sin själ och varje individ sin personlighet. Utifrån det vill jag tillsammans med dig skapa ett harmoniskt, personligt och funktionellt hem. Jag hjälper dig att genomföra hela projekt eller endast vara bollplank och rådgivare när det finns egna idéer som bara behöver luftas och förankras.

Joy4Living AB
Anita Mässing
Mobil: 070-291 05 60
Mail: anita@joyliving.se
Adress: Löt Ågersta 6, 749 51 Grillby


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard