Första hjälpencentrum

Allt du behöver för första hjälpen - både hemma, på fritiden och på jobbet.Första hjälpen-kit Barn

Den perfekta första hjälpen-väskan för alla småbarnsföräldrar eller andra som har barn i sin närhet. Med våra smidiga och effektiva förbandsmaterial tar du enkelt hand om de vanligaste skadorna som barn råkar ut för: som stickor, klämskador och stukningar. Nu kan du beställa Första hjälpen-kit Barn i vår webbutik till specialpris!

225 kr inkl moms (Ordinarie pris 295 kr)

Ange kampanjkoden för att ta det av erbjudandet.

Till erbjudandet!

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Hos oss hittar du första hjälpen-väskor för familjen, hunden, hästen, bilen och andra områden. För oss är det viktigt att utrustningen verkligen fungerar när någon blir akut sjuk eller skadad. Därför är alla produkter framtagna av ambulanssjuksköterskor och det är också de som håller utbildning i HLR och första hjälpen. För dig i Västerås med omnejd kan vi ordna utbildning i HLR, barn-HLR, barnolycksfall med mera. Skicka ett mail till oss och anmäl ditt intresse, så återkommer vi med mer information när vi har tillräckligt många deltagare.
   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard