Energi De luxe

Boka vårt kostrådgivningspaket (1.500:-) och få 15% rabatt på ett tillfälle MammaMage PT hos "ForM e" som finns i våra lokaler (ord. pris 690:-). Kostrådgivningspaketet innehåller 3 träffar och telefon-/mailkontakt däremellan.

Kontakta oss för mer info.

Vi har både gym och gruppträning och gymmet är öppet kl 5-23 varje dag.

Vad, hur och varför man äter påverkar i högsta grad hur man mår, men ibland är det svårt att hitta rätt i djungeln av tips om vad man ”ska” och ”inte ska” äta. Som förälder behöver man bra matvanor dels för att må bra och orka med vardagen själv, men också för att man är den som skapar barnens matvanor.

Vi på Energi Deluxe tror inte att det finns en enda bästa lösning som passar alla utan var och en behöver hitta sitt sätt och här kan man behöva lite hjälp på vägen. Vi är inte bara diplomerade kostrådgivare, vi är föräldrar också och vet vilka utmaningar man kan stå inför i vardagspusslandet! Vi kan hjälpa dig och er med att hitta balansen och se över era kostvanor så att de fungerar för just er familj. Vi jobbar alltid med ett helhetsperspektiv för att hitta en lösning som passar i er vardag utifrån era behov.

Välkommen in till Energi Deluxe, ”det lilla gymmet med den stora atmosfären”!Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard