CrossFit Walleye

Teckna 12 månader få 100kr rabatt / månad (ordinarie pris 599 kr) + 1 massage tim samt 1 tim PT!

Rolig träning är bra träning! 'På CrossFit Walleye är vi därför måna om våra medlemmars träningsglädje, för av erfarenhet vet vi att du presterar som bäst när du har kul. Därför erbjuder vi en crossfitbox där du med glädje kan maximera dina resultat.

Varje dag håller vi flera klasser som får dig att utmana dig själv. På klasserna jobbar du utifrån dina egna förutsättningar och din fysiska förmåga. Redskap som skivstång och kettlebells används i kombination med olika kroppsviktsövningar, vilket gör att inget pass är det andra likt.

CrossFit Walleye är för alla! Du kan träna någon gång i veckan med fokus på att må bra, eller flera gånger om dagen med goda tävlingsresultat som mål. För att underlätta för dig är klasserna vi erbjuder alltid anpassningsbara vilket innebär att du kan träna på en nivå som passar dig.

På CrossFit Walleye tycker vi om våra medlemmar och erbjuder dem lite av varje. Du kan ta del av personlig träning, massage och kostscheman till schyssta priser.

Välkommen!!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard