Bike & Repair Västerås AB

Vi erbjuder minst 1000 kr rabatt oavsett elcykel i butiken!

Bike & Repair Västerås AB har sedan starten Maj 2008 utvecklats och är idag en butik och verkstad för alla med intresse för två- och fyrhjuliga fordon av olika sort. Vi både säljer, reparerar, monterar och servar cyklar, mopeder, mopedbilar, el-mopeder, el-cyklar, ATV-4hjulingar mm. Vi säljer kvalité produkter av de kändaste märken på marknaden.

Detta tillhandahållande av tjänster över hela linjen har inneburit att vi under åren samlat på oss såväl erfarenhet som en hög och varierad kompetens som idag kommer Dig som kund tillgodo. Hos oss kan Du som kund känna Dig fullständigt trygg i vetskap om att vi inte bara säljer en produkt till Dig utan vi erbjuder sedan full service under produktens hela livstid.

Vår stora butik på över 850 kvm utställningsyta med det stora sortimentet finner Du på Stenbygatan 1 (granne med Stora Coop). Kom gärna in för en titt och en pratstund med vår trevliga personal så berättar vi gärna mer om både oss och våra produkter.

Goda nyheter för alla oss elmoped/elcykelsfantaster! Regeringen föreslår i höstbudgeten vid nyköpta av elfordon (elcyklar och elmopeder) får tillbaka 25 procent av fordons priset. Bidragsförordningen träder i kraft 1 januari 2018, men möjligheten omfattar elfordon som säljs från 20 september 2017, så spara ditt kvitto redan idag! Läs mer på Naturvårdsverkets hemsida!

Välkommen som kund hos oss, för en ny typ av frihet! Vi erbjuder minst 1000 kr rabatt oavsett elcykel i butiken! Välj mellan Ecoride och Batavus. (Rabatt 1000kr + 25% på kvittot).

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard