Polismuseet

Ge dig ut i ”trafiken” med våra trampbilar! Gratis åktur med Babycard på Polismuseets fina trafiklekplats!Polismuseets trafiklekplats är ett populärt häng i Museiparken på Gärdet i Stockholm. Mellan den 16 april och 21 oktober har trafikleken öppet där du kan leka, klättra och köra trampbil, och lära dig mer om trafiken på ett lekfullt sätt. Fina sittplatser för matsäck! Missa heller inte vår fantastiska polissstad i museets barnutställning Polis, polis. Här kan du klä ut dig till polis, lösa kriminalgåtor och köra ”riktig” polisbil och polismotorcykel. Välkommen!

Polismuseet har roliga aktiviteter för hela familjen.
Polismuseet är ett aktivt museum som stimulerar till reflektion och nyfikenhet i mötet mellan medborgare och polis. Vi tar emot många skolklasser i olika åldrar under terminerna och under helger och skollov fylls museet av barnfamiljer och intresserade besökare.

I Polismuseets polisstad kan barnen lära sig mer om polisen på ett lekfullt sätt. Klä ut dig till polis, lös kriminalgåtor och lär mer om trafiken. Lek i vår populära polisbil med blåljus och kommunikationsradio eller kör polismotorcykel. Du kan också gå Hitta Vilse-spåret och leta efter lilla Lo, för att lära mer om vad man ska göra om man råkar gå vilse. Ute på gården har vi den populära trafiklekplatsen, med trampbilar och utelek, mellan april och oktober. I vår historiska utställning får du veta mer om polisen från tidigt 1900-tal fram till idag, och se fina gamla fordon från förr. Utställningen Vi & Dom vänder sig till ungdomar och vuxna och handlar om hatbrott. Detta och mycket mer får du del av om du kommer till Polismuseet. Välkommen!

Öppna visningar
I entrén ingår våra öppna visningar under helgerna, se aktuellt program på polismuseet.se eller facebook.com/Polismuseet. Under perioden 18 juni – 12 augusti har vi ett särskilt sommarlovsprogram med öppna visningar för barnen varje dag, kl. 12 då vi pratar om polisen och kl. 14 då vi har ett dramatiserat sommarlovsmysterium. Visningarna varar cirka 30 minuter.

Babycard erbjudande
Ge dig ut i ”trafiken” med våra trampbilar! Gratis åktur med Babycard på Polismuseets fina trafiklekplats. Vuxen betalar inträde till museet, barn gratis inträde.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Polismuseet