Coach Lisa - Personlig Träning

1-2 st PT timmar till priset 400 kr/gång (ordinarie pris: 895 kr/gång). Mitt koncept bygger på hemmaträning, dvs jag kommer till dig.

Uppge koden: PROVAPÅ vid anmälan så erhåller du rabatten (obs. gäller tom den 27/6)

Ingen prestige utan efter just din förmåga och förutsättningar!

Önskar du tex att:
- börja träna och röra på dig
- komma tillbaka till träning efter graviditet
- kunna springa eller utveckla löpningen
- bli stark och uthållig

För dig erbjuder jag just nu 1-2 st PT timmar till priset 400 kr/gång (ordinarie pris: 895 kr/gång). Mitt koncept bygger på hemmaträning, dvs jag kommer till dig. Du behöver alltså ej tänka på logistik.

Finns här för dig som önskar att: komma igång med träningen (tex efter en graviditet), bli en bättre löpare eller söker efter utmaningar och vill utvecklas.


Mitt namn är Lisa Englund. Intresset för träning, såväl som mitt engagemang i andras träning, har banat väg för min roll som personlig tränare och löpcoach. Som coach jobbar jag utifrån en helhetssyn för kroppens välmående och utveckling. Jag är utbildad till Lic Endurance Personal Trainer (med fokus på uthållighetsprestation, konditionsträning och styrka) av Konditionsidrott på Bosön i Stockholm.

Coach Lisa verkar i Nacka/Värmdö. All träning sker i hemmet, på utegym eller ute i löpspåret. Träningen individanpassas efter just dig, dina förutsättningar och mål.

Med mitt personliga sätt, närvaro och lyhördhet vill jag stötta, motivera och hjälpa dig nå dina mål.

Tveka inte att höra av dig till mig så bokar vi en tid.


Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2019-08-31
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard