Barnens Hinderbana

Nyfiken på datum inför 2019? Nya datum kommer snart!

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2004 tom 2012) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana oss kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. Under 2016 och 2017 besökte vi totalt 28 städer och över 30 000 barn har sprungit banan och utmanade oss hittills.

Vi har fått 4,9 av 5 stjärnor från 394 recensioner på Facebook, riktigt kul tycker både vi och barnen, därför besöker vi i år många nya städer för att fler ska få kunna ta del av upplevelsen.

Inför varje år uppdaterar vi banan med flera nya roliga hinder och så har vi även gjort till 2018. Banan är mer utmanande och roligare än någonsin, men sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Mer information och bokning av startplatser hittar ni här: www.barnenshinderbana.se/vanersborg-2018

Varje år gör vi en insamling till välgörenhet under turnén. Under 2017 samlade vi in 335 240 kr till Barncancerfonden, något vi är mycket stolta över. Under 2018 har vi satt som mål att samla in minst 250 000 kr till BRIS tillsammans med er och Volkswagen. När ni bokar kan ni välja att kryssa i "Mitt barn springer för BRIS", då skänker ni 25 kr till BRIS och dessutom så dubblar Volkswagen varje bidrag. Ditt bidrag på 25 kr förvandlas alltså till hela 50 kr som går oavkortat till BRIS och deras arbete för att stötta våra utsatta barn i samhället.

På hemsidan ser ni live hur mycket vi samlat in just nu, siffran uppdateras varje gång någon bokar.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard